Styrketräning

Styrketräning

På MOOVE hittar du enkla maskiner som utförs stående och utan inställningar. De speglar rörelser från vårt dagliga liv och är mycket funktionella och effektiva. Utöver maskinparken finns det en komplett uppsättning med fria vikter, dvs hantlar och skivstänger, Smithställning, Cablecross och ett gäng andra bänkar och ställningar. Både nybörjaren och den mer rutinerade kan hitta sin utmaning hos oss.

Vi har en förkärlek till ett enkelt, effektivt och funktionellt sätt att träna styrketräning som passar alla. I utrustningen har därför sådant som medicinbollar och TRX stor betydelse. Även upplägget på själva träningen får gärna ha en släng av enkelhet och effektivitet.

Träningsvägledning

Vi vill gärna hjälpa dig som medlem att komma igång med din träning. Vi rekommenderar att du kommer till anläggningen under Öppet-hus och får en genomgång av hur maskinerna fungerar och ett enkelt träningsupplägg. Detta kan vara bra att boka i förväg via mejl eller telefon, ser mer under Kontakt. Att vara med på ett gruppträningspass är också ett lätt och roligt sätt att lära dig hur träningen fungerar.