PT och SGT

Personlig träning

Alla kan använda sig av en personlig tränare (PT)! Du kanske aldrig har tränat tidigare, tappat motivation, vill gå ner i vikt eller behöver finslipa formen inför en tävling eller ett motionslopp. En PT kan hjälpa dig oavsett med vad du har behov av i ditt träningsliv. Många är aktiva inom en idrott såsom löpning, golf eller skidåkning och med en regelbunden fysträning kan resultaten bli mycket bättre. En PT kan se till att din fysträning blir grenspecifik och passar för din idrott.

Small Group Training
Small Group Training (SGT) är resultat och målinriktad träning för alla som vill få ut lite mer av sitt aktiva intresse. Njut av fördelarna med personlig träning i kombination med den motivation som kommer av att vara del av ett team. Tillsammans i en grupp om 3-6 personer och en PT tränar ni på fasta tider under en fast period med ett gemensamt mål och intresse.

Antingen drar ni ihop en egen grupp, det kan vara ett kompisgäng eller ett företag som vill ha en ordentlig utmaning. Eller så kan ni anmäla er till någon av de grupper vi erbjuder.

Exempel på de grupper som vi erbjuder är; Löpning, Viktminskning, Fria Vikter, Crossfit, Klassikern mfl.

1 gång, 675kr per tillfälle á 60 minuter
3 ggr, 650kr per tillfälle á 60 minuter
6 ggr, 625kr per tillfälle á 60 minuter
10 ggr, 600kr per tillfälle á 60 minuter
20 ggr, 550kr per tillfälle á 60 minuter
30 ggr, 500kr per tillfälle á 60 minuter