Om Moove

Moove driver träningsanläggningar för dig som vill leva ett aktivt liv och gillar enkel och effektiv träning. Träningen hos oss får gärna vara ett komplement till annan aktivitet för vissa men kanske den enda motionen för andra. Vi vill erbjuda en mix av träning som kan tilltala så många som möjligt. Gammal, ung, stark, svag, lång, kort, tjock eller smal, vi hoppas att just du hittar nåt som är kul och som du längtar efter att göra om och om igen.

Den utrustning som finns på anläggningarna gör träningen effektiv, funktionell och mycket enkel. Vi har en konditionspark med löpband, crosstrainers, cyklar, roddar och SkiErgs. Våra styrkemaskiner är mångsidiga och innovativa med rörelser som görs stående och speglar vårt dagliga liv. Med din egen kroppsvikt och redskap som pilatesbollar, medicinbollar och TRX tränas styrka, balans och kroppskontroll. Självklart har vi även fria vikter, draghissar och en yta för stretch och core. Oavsett tidigare erfarenhet och förutsättningar kan du träna hos oss!

Moove är nyckelöppet och ger dig som medlem tillgång till anläggningen 18 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Ett par kvällar i veckan är anläggningen bemannad för service åt dig som medlem eller för dig som vill provträna och bli medlem, s.k. Öppet Hus.

Självklart så hjälper vi dig gärna med träningen, antingen genom Personlig träning, Gruppträning eller Träningsvägledning.

Den första anläggningen öppnade i Birsta/Sundsvall i Augusti 2010, den andra anläggningen öppnades i Ånge under Augusti 2011 och den tredje öppnade i Augusti 2013 i Kvissleby/Sundsvall.

Vi ser alltid fram mot en spännande tid med många möten av människor, både i Ånge, i Birsta och i Kvissleby.

Varmt välkomna önskar Mats med all personal på anläggningarna!