Den 1 september smäller det!

Hittills har det allt gått enligt plan och vi kommer öppna vår nya anläggning i Birsta den 1 september! Vi lovar att det kommer bli så himla grymt och en fantastisk utveckling av vårt lilla gym i Cupolen. Varmt välkomna in i den svarta lådan för att köra premiärpasset redan på lördagen den 1 september!

För att vi skall kunna göra flytten så behöver vi stänga anläggningen i Cupolen under de sista dagarna i Augusti. Då går det ej att träna men vill man ändå köra ett pass funkar nyckeln i både Kvissleby och Ånge. Detta gäller för 29e, 30e och 31a Augsuti. Hoppas ni har överseende med det.

Återigen varmt välkomna till vår nya anläggning i den stora svarta lådan i samma hus som Ryds Bilglas som ligger mitt emot Krauta bredvid Berners.

Vill ni vara med på några gruppträningspass så gå in och boka er redan idag!

Frågor går fint på:

Mats 07333-844488, mats@moove.se

Maria 0737-414337, maria@moove.se

IMG_4109

Comments are closed.