Utmaning och kompisvecka! (eller utmana en kompis)

Vi vet ju alla att det mesta blir roligare om man är två och nu när hösten rycker starkt framåt kan det vara skönt att luta sig mot någon i träningen! Därför vill vi ge er chansen att ta med er en kompis för att träna under hela oktober. En kompis kan hjälpa till att knuffa iväg dig till träningen även om det känns tungt, eller så är det du som är en bra kompis och får igång din bästa vän som behöver träna. Hur som helst så premierar vi er som är en bra kompis och gillar att röra på er. Som medlem kan du ta med dig en kompis för att träna tillsammans alldeles gratis under hela oktober. Väljer sedan din kompis att bli medlem (långt medlemskap) så får både du och din kompis en mössa! Bra va!? Kompisträning gäller ENDAST UNDER ÖPPET HUS OCH PASS!

Vår utmaning är enkel, 2 träningspass i veckan mellan den 2a oktober till den 26e november! Det blir 16 pass totalt på två månader! Detta kan ju låta lite men det är precis lagom för att vara aktiv och må bra av att träna. Självklart kan man träna mer, men med 2 pass i veckan kan man märka en tydlig skillnad på sitt välmående, gentemot att inte träna. Häng med, det enda du behöver göra är att logga in när du besöker oss! (och så klart har vi ett litet pris även i år om man klarar det)

hugging-smileys

Comments are closed.