Vasaloppet…

…. fast på en spinningcykel i Kvissleby!

vasaloppet-preview

I år tar vi traditionen vidare från Ånge till Kvissleby! Under Vasaloppssöndagen så passar vi på att köra ett ordentligt distanspass på cykeln tillsammans med alla tusentals skidåkare som tar sig fram i Vasaloppsspåret. Vi följer både täten och massan tillsammans med SVTs sändningar på TVn och precis som dom, så har vi de klassiska depåerna som mål och chans att vila rumpan på. Istället för att fokusera på valla och väder så kan vi rulla till musik, TV och dessutom i skön inomhusmiljö! :-D

Det kan ju vara bra att ladda både innan och under med egen energi men eftersom det är Vasaloppet vi snackar om så ser vi till att det finns både blåbärssoppa, bananer, vetebullar och kaffe att smaska på i depåerna.

Ni behöver bara stiga upp lite tidigare en söndag, ta på cykelbyxorna och fylla vattenflaskan, sen kör vi! Det är väldigt bra bra om ni bokar er plats på schemat oxå så vi vet hur många bullar som skall köpas och det finns ju risk för att det blir fullt. Se även till att ha ett Polarkonto fixat, då vi kommer vara uppkopplade med puls under hela loppet.

Just det ja.. det är ju den 5 mars och starten går klockan 08.00! (kom i god tid)

vasaloppet_devis

Comments are closed.