Grym start i Ånge! Nu kör vi i Kvissleby ikväll!

I måndags drog vi igång med de nya passen i Ånge! Sjukt mycket folk som skrattade, dansade, svettades och hade en riktigt härlig kväll. Nu kör vi igång med passen även i Kvissleby ikväll med ett medley av pass. Kom och var med på rolig, enkel och väldigt effektiv träning. Alla kan delta på sin nivå! Och Ja, du blir trött på 25 minuter!
15966105_1565896976772930_7495276077923446567_n
18:00 BoxMix – 25 minuter. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!

18:30 MageRygg – 25 minuter. En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. FortGjort MageRygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Här får du mycket träning på kort tid!

19:00 Dancefever – 25 minuter. Här behöver du inte välja! I FortGjort DansMix får du det bästa av allt. Rör dig och dansa loss till nya och gamla favoritlåtar. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna.

19:30 Pilates – 25 minuter. Kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. FortGjort Pilates är träning som utgår ifrån kroppens mittparti och du anpassar själv rörelserna efter din egen förmåga. Övningarna i FortGjort Pilates ger både styrka och rörlighet samt hjälper dig hitta din optimala hållning.

Comments are closed.