Inspirationskväll, Kickoff, Even… Nu på måndag!!!

Kalla det vad ni vill, men nu på måndag den 16e Januari mellan 18.00 och 20.00 så sparkar vi igång vårens alla härliga klasser i Ånge. Eleonor från FortGjort kommer och tar oss igenom ett axplock av vad vi har framför oss denna vår! Häng med nu! Gå in omgående och boka era platser, antingen via vår app ”Moove träning” (sjukt enkelt) eller via schemat på webben. Det kommer bli grymt!
2-det-ska-vara-kul
elenor-tranar

18:00 BoxMix – 25 minuter. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!

18:30 Dancefever – 25 minuter. En härlig blandning av FortGjort s olika dansklasser. Alltifrån Bollywood, Dansa Afro, Disco, Michael Jackson till Grease.

19:00 MageRygg – 25 minuter. En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. FortGjort MageRygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Här får du mycket träning på kort tid!

19:30 YogaKraft – 25 minuter. Enkla, traditionella och något fysiskt krävande yogaövningar. Övningarna i FortGjort YogaKraft kan utföras i flera olika nivåer, både lättare och mer utmanande, vilket gör det lätt att anpassa efter din förmåga.

Comments are closed.