Kompisträna i höstrusket! (så att du klarar 2 ggr i veckan-utmaningen!?)

hugging-smileys
Vi vet ju alla att det mesta blir roligare om man är två! Därför vill vi ge er chansen att ta med er en kompis för att träna under hela oktober. En kompis kan hjälpa till att knuffa iväg dig till träningen även om det känns tungt, eller så är det du som är en bra kompis och får igång din bästa vän som behöver träna. Nu när hösten rycker starkt framåt kan det vara skönt att luta sig mot någon i träningen! Hur som helst så premierar vi er som är en bra kompis och gillar att röra på er. Som medlem kan du ta med dig en kompis för att träna tillsammans alldeles gratis under hela oktober. Väljer sedan din kompis att bli medlem (långt medlemskap) så får både du och din kompis en mössa! Bra va!? Kompisträning gäller ENDAST UNDER ÖPPET HUS OCH PASS! Ta nu chansen och klara vår 2ggr i veckan utmaning som startar måndagen den 3e oktober tillsammans med din vän. För 2ggr i veckan-utmaningen gäller två träningspass per vecka under oktober och november. #kompisträning #2ggriveckan #ilove2moove

Comments are closed.