Äntligen är höstens utmaning här!

Nu börjar de sakta dyka upp lite här och var på Facebook och andra sociala medier, alla dessa utmaningar. 100 pass innan jul, plankan i 20 minuter eller 2000 armhävningar om dagen mm. mm. Redan för 6 år sen körde vi vår högst uppnåeliga men inte alldeles lätta utmaning. Då fick man en mössa om man klarade det och efter det så har vi hunnit med allt från kylbag till svettband, som små men motiverande priser om ni grejar det. Hösten är ju faktiskt här och nu känner vi att passar bra med en liten knuff på er för att ni ska hitta motivationen när mörkret sätter in. Vår utmaning är enkel, 2 träningspass i veckan mellan den 3e oktober till den 27e november! Det blir 16 pass totalt på två månader! Detta kan ju låta lite men det är precis lagom för att vara aktiv och må bra av att träna. Självklart kan man träna mer, men med 2 pass i veckan kan man märka en tydlig skillnad på sitt välmående, gentemot att inte träna. Häng med, det enda du behöver göra är att logga in när du besöker oss! (och så klart har vi ett litet pris om man klarar det)

Comments are closed.