Nu utbildar vi oss! (därför är vi inte på plats just nu)

Nu är vi på utbildning ett par dagar för att bli ännu bättre på vad vi gör. Vi utvecklar oss för att kunna utveckla vår verksamhet och samtidigt er som tränar hos oss. Det innebär att vi är lite mindre på plats under måndagen den 29e och tisdagen den 30e augusti (gäller samtliga anläggningar). Vi har en hel del borttagna pass och lite sämre möjlighet till inskrivning just nu, men hoppas så klart att du vill vara med oss på onsdag den 31e igen. Det går så klart bra att försöka nå oss på telefon 0737-414337 Maria eller 0733-844488 Mats. När vi sen är tillbaka kan vi snacka puls och pulsklockor så det står härliga till. Dessutom så skall vi ha utbildning för alla er medlemmar den 12e och 13e september! Det får ni inte missa!!!
og-polar-products

Comments are closed.