Äntligen är hösten igång!

Japp, precis så är det! Även om vi får ett par varma dagar till så är hösten här. Det innebär att höstschemat har börjat rulla igång (inte med fullt schema än), det innebär ett par nyheter och det innebär även att vi får gå inomhus med gott samvete och svettas och ha roligt tillsammans. Är du inte medlem så ring Maria på 0737-41 43 37!

CurveWomanGreyFront-2

I höst kommer du träffa på ett par nya löpband i Kvissleby och Birsta, ett par nya cyklar i Ånge och du kommer bli väldigt medveten om din puls vart du än tränar. Löpbanden är så fantastiska att du själv driver dom med ditt egna löpsteg. Detta måste upplevas för att förstås! Kom in och prova! Cyklarna till Ånge har vi provat under ett år redan i Birsta och Kvissleby, där dom fått utstå många hårda ord för deras förträfflighet i att få upp pulsen på användaren.

airassualt-2

Just din puls kommer vara i centrum många gånger då vi inleder ett samarbete med Polar och deras pulssystem för gym och gruppträning. På spinningklasserna framöver kommer vi guida dig via din puls till en mycket intressant träningsupplevelse. Som start för detta kör vi ett medlemsevent med föreläsningar, prova och andra erbjudande den 12 September kl 18.00-21.00 i Kvissleby och den 13 September mellan 18.00-21.00 i Ånge. Vi kommer också kunna guida dig till ditt köp av pulsklockor och som medlem skall du så klart få en riktigt bra deal!

polar-club-drop-340x395

og-polar-products

Häng med i höst! Det kommer bli svettigt och kul!

Comments are closed.