Utomhusträning i Ånge

Efter att ha blivit mycket inspirerade på Workout Åre för någon helg sen, drar nu Lisen och Birthe igång utomhusträning för alla i Ånge. Det gäller alltså även för icke Moove-medlemmar, då du kan köpa klippkort endast till dessa pass om man vill.

Det kommer bli intensiva, roliga och utmanade pass som körs ute i alla väder under sommaren och tidig höst. Du använder dig till största del av din egna kropp som redskap och övningarna går att anpassas till vilken träningsnivå du än befinner dig på. Du behöver ta med liggunderlag eller matta samt tunna handskar, typ trädgårdshandskar, vattenflaska och ett glatt humör.

Vi samlas vid Elljusspåret i Ånge klockan 18.00 på söndagar och håller på i ca 1 timme. Ledare är Lisen 070-2058677 och Birthe 070-6683423. För dig som inte är medlem på Moove så kan man köpa klippkort, 10 ggr för 800kr, eller engångsträning 100kr, betalas via Swishnummer 1235111216. För Moove-medlemmar funkar det bra att boka sin plats som vanligt via schema på hemsida eller i appen.

Vi kör första träningen den 26e Juni! Varmt välkomna hälsar Lisen och Birthe!

Comments are closed.