Brutal Battle of Backwater!

1919173_10153467401603870_8700133185524920012_n
Nu är det dags för rematch mot RAW! Den 15 maj kommer Brutal Battle of Backwater äga rum på Moove i Ånge, alternativt på IP om vädret tillåter. Vi kommer hålla till både inomhus och ute på vår backyard. Vi tävlar i team om två och två. Fortfarande kan anmälan göras till lottning eller hjälp till bildande av lag! Lagen skall så långt det går vara kille/tjej, endast lottade lag kan frångå detta och kan få enskilda förutsättningar. Anmälan sker antingen via FB-eventsidan eller via mejl till mats@moove.se. Alla kan vara med och syftet med tävlingen är att fler ska våga prova tävla och vi ska lära känna varandra mer. Lagen presenteras löpande på FB-eventsidan och möjligen här! Tävlingen är även öppen för andra utanför Backwater och RAW, så ta med dig din kompis också!

Upplägget på tävlingen är 3st wodar som samtliga genomför, med dels ett enskilt resultat för woden och därefter ett sammanlagt resultat av bäst placeringar i respektive wod som slutlig score. Wodarna har släppts till större delen veckan innan tävlingsdagen då även tävlingsledningen är med och tävlar. Tävlingen skall premiera tanke och teamarbete framför individuella skills. Meningen är alltså att alla skall kunna bidra med sitt deltagande! Muscle ups och bakåtkullerbyttor förekommer ej!

Spotta i nävarna och ta fram ditt fighting face, nu kör vi!

Grov tidsplan (kommer uppdateras):

09:00 Samling och genomgång
10:00 Event 1
11:30 Event 2 (om vi är på Moove)
12:00 Event 2 (om vi är på IP)
14:00 Event 3 (om vi är på Moove)
14:30 Event 3 (om vi är på IP)
15:00 Segrare koras! :-D

Comments are closed.