MammaBootCamp

Yes, äntligen är det vår!

Då startar vi igång med MammaBootCamp igen. MammaBootCamp står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet utomhus för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor. Olga Rönnberg som utvecklat konceptet är Sveriges ledande expert på träning för nyblivna mammor, väljer du MammaBootCamp så vet du att Olga utbildat din tränare och att alla övningar är säkra och funktionella.

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenbottenproblem, foglossning, ont i ryggen och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler. Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, gillar frisk luft, vill träffa nya kompisar och vill komma iform efter din graviditet? Då är MammaBootCamp definitivt något för dig!

På mammabootcamp.se (länk) hittar du kalender med dagar och tider där bokar du även din plats. Vi kör vid Sidsjön och i Kvissleby!

Comments are closed.