Det pågår en hel del!

Mitt i den hetsigaste tiden på gymmet så pågår det massor med saker under ytan också. Vissa gillar att komma in och träna på egen hand, kanske när det är som minst folk. Inte heja på någon, köra sin grej och sen dra vidare. Det är helt ok, det får man! Vissa vill heja på alla, köra gruppträningspass och haka på allt som händer. Sen finns det ju alla mitt emellan som också gymmar eller kör gruppträningspass. Alltså, det är en salig blandning! Vi tänkte bara uppdatera er lite på vad VI pysslar med just nu!

Ni som följt oss på sociala medier har knappast undgått att vi numera har två nya personliga tränare som huserar i Kvissleby och Birsta. Det är Maria och Johan som sedan en bra bit innan jul har pluggat på Sportsclub Education i Stockholm, för att bli personliga tränare. Nu är de klara (bara ett litet prov kvar) och redo för att ni skall bli det bästa er. Boka er redan nu på johan@moove.se eller maria@moove.se

I Ånge har vi lyckats med att få in hela 3 stycken nybakade instruktörer i Bodybalance, Bodyjam och Bodyattack! Det är väldigt kul och viktigt för oss att vi fortsätter utvecklas med vad vi erbjuder men framförallt med nya och grymma instruktörer. Under våren kommer även den första Crossfittävlingen i Ånges historia hållas. Den 15 maj går ”Brutal battle of Backwater” av stapeln. Detta som en följd av att vi hälsade på Crossfitboxen ”Raw” i Sundsvall innan jul. Mer om detta på social medier! Redan nu håller vi på som bäst att planera för höstens nyheter! Det kommer inte gå omärkt förbi kan vi lova!

För att förkovra oss ytterligare drar ett helt gäng (mest instruktörer, men även några medlemmar) till Åre och konventet ”Workout Åre”, den 27-29 maj. Vi har varit där tidigare och fått med oss en härlig upplevelse och massor med inspiration. Vi vill ju såklart ta med oss detta hem till anläggningarna och sprida det vidare till dig och alla andra som tränar hos oss.

För er som gillar att springa och har en lång planering så har vi precis gått ut med att vi kör vårt eget lopp ”Berg till berg” i år igen. Men med en stor förändring. Det blir fri väg mellan bergen. En checkpoint som skall passeras kommer det vara, annars är det slugast och snabbast som gäller! boka in den 27e augusti redan nu! Håll mer koll på www.bergtillberg.se

Detta och det kontinuerliga arbetet med att hålla en hög nivå på anläggningarna är vad vi pysslar med just nu. Ni är varmt välkomna in för att surra lite, träna en del eller kanske fika!

Comments are closed.