Hej – nu kör vi igång 2016!

Äntligen är det dags att lägga helgerna bakom sig och komma igång med träningen igen. Tillsammans med er vill vi ha en riktigt kul och svettig start på 2016. I Ånge har vi flera nya pass på schemat, bland annat Bodyjam och Bodyattack, som ni måste testa och ett helt gäng med nya instruktörer. Vissa har redan hunnit gå sin utbildning och en del har några roliga och lärorika dagar framför sig. Hur som helst kommer det märkas i anläggningen att vi blir fler och har ännu mer att ge er. I Birsta fortsätter vi att uppdatera maskinparken ytterligare och här smyger sig även onsdagspasset tillbaka på schemat. En stor nyhet är att Maria kommer köra SeniorPower på fredagar. Vår succe för seniorerna i Kvissleby skall ta steget in i Birsta också! I Kvissleby så rustar vi för att ta emot alla anställda på Sundsvalls Kommun med fler pass på schemat och mer utrustning! Kikar ni in på schemat så ser ni både Shbam på tisdagar, spinning på onsdgar och numera lördagar också. Ge även de där konstiga cyklarna som dyker upp en chans, dom är grymma! För er som går mycket på gruppträning så rekomenderar vi er att ladda ner vår app, finns för både Iphone och Android. Sök på Moove träning så hittar ni!

För dig som vill börja träna hos oss, så välkomnar vi dig in till oss för att träna och trivas i en härlig gemenskap, med proffsig personal och fräscha lokaler. Kom in på någon av våra Öppethus-tider och hälsa på, ställ frågor, träna och teckna medlemskap. Måndag till torsdag 16-19 står dörrarna öppna! Vi hoppas kunna hjälpa både erfarna och nya till att komma igång med träningen. Det går också bra att mejla på maria@moove.se eller ringa på 0737-414337.

Comments are closed.